Zoeken naar belgische fotografen

 
belgische fotografen
 
Brussel BOZAR Beyond the Document Hedendaagse Belgische fotografen / The Power of Fantasy Modern and Contemporary Art from Poland Kunstenpunt beeldende kunst.
Brussel BOZAR Beyond the Document Hedendaagse Belgische fotografen / The Power of Fantasy Modern and Contemporary Art from Poland. Beyond the Document. Van 29 juni tot 25 september 2011. De tentoonstelling toont werk van 14 fotografen, op initiatief van BOZAR en de fotomusea van Antwerpen en Charleroi.
Interieur decoratie: kunst van jonge fotografen.
De bedoeling van het initiatief MTWalls, empty walls, is het werk van Belgische fotografen promoten en mensen helpen van hun lege muren af te geraken. Op het e-platform kan je terecht om je eigen werken aan te bieden, maar evengoed om je een blikvanger aan te schaffen.
Lijst van fotografen Wikipedia.
Op deze lijst van fotografen staan de meer bekende fotografen die op de Nederlandstalige Wikipedia beschreven zijn. In de kolom genre staat de voornaamste specialiteit van elke fotograaf.: De overlijdensdata kunnen belangrijk zijn bij het vervallen van auteursrechten. Naam fotograaf Land v/m Geboortejaar Sterfjaar Genre.
Expo straatfotografie in BELvue: Gewone mensen kijken, fotografen zien Brusselnieuws.
Expo straatfotografie in BELvue: Gewone mensen kijken, fotografen zien. In het BELvue Museum kan je nog tot 25 januari terecht voor de gratis expo Belgian' Streetphotography. De tentoonstelling presenteert een staalkaart van sterke straatfotografie van Belgische fotografen. Video of 20150105BV43Streetphotography.mp4.
Eerste Belgische Beloved Fotograaf Focus WTV.
Eerste Belgische Beloved Fotograaf. Elke Spinnewyn 29 uit de Ieperse deelgemeente Vlamertinge heeft als eerste in ons land het certificaat van Beloved Fotograaf behaald. Dit is een nieuw genre binnen de portretfotografie, waarbij relaties en echte emoties centraal staan. Door het visuele aspect van portretfotografie te combineren met de authenticiteit van de fotojournalistiek, bied ik koppels die van elkaar houden, unieke beelden van hun liefde voor elkaar. Deze foto's' zijn anders dan traditionele foto's, ik breng de mensen in beeld zoals ze echt zijn. De standaard cheese glimlach wordt hier absoluut vermeden, weet Elke. Ze is bestuurslid van de Poperingse fotoclub en volgde al heel wat workshops en cursussen. Vorig jaar ontdekte ze de Beloved fotografie tijdens een workshop bij de Nederlandse fotografe Florence Bavinck. Zij bracht mij in contact met fotograaf Jesh de Rox, de grondlegger van de interactieve Beloved-fotografietechniek. Bij hem heb ik de voorbije zomer zes weken online training gevolgd. Daarna volgde nog een eindopdracht. Uiteindelijk heb ik als eerste in ons land mijn certificaat behaald, verduidelijkt Elke. Ze is daarmee wereldwijd één van de 44 Beloved-fotografen. 1000 maal vergrote krab op strand van Knokke-Heist. Topwerk van fotografen te zien in Knokke-Heist.
Fragmenten van fotografie in België www.tento.be.
Dat lijkt me schadelijk voor de eigenheid van de fotografie en voor de eigenheid van onze Belgische fotografen. Fotografie is een vluchtig medium, het is gebonden aan tijd en plaats, het is kwetsbaar en ingrijpend zoals alle dingen die aan tijd en plaats gebonden zijn, de intimiteit bijvoorbeeld, de herkenbaarheid ook, de weemoed, de erotiek, de verliefdheid, de grote emoties.
Directory of Belgian Photographers Fotomuseum Provincie Antwerpen.
In december 2016 lanceerden we de online versie van de Directory of Belgian Photographers, een uitgebreide database met informatie over Belgische fotografen of fotografen die actief waren in België tussen het ontstaan van fotografie in 1839 en de 75ste verjaardag van België in 1905.
Fotografiehutten Landschap vzw.
Fotografiehut dassen Belgische Ardennen. Sinds 2014 beschikt Landschap vzw over een dassenhut voor natuurfotografen in de Belgische Ardennen, in de omgeving van Baraque de Fraiture afrit 50 langs de E25 Luik-Luxemburg. Een bestaande dassenkijkhut, die plaats biedt aan 14 personen, met 4 vensters op zithoogte, werd verbouwd tot een polyvalente hut die ook kan gebruikt worden door 2 maximaal 3 natuurfotografen. Voor de fotografen wordt dan het kelderniveau aangesneden, t.t.z.
Belgische fotografen Stad Gent.
We doen dit aan de hand van overzichtpublicaties zoals Belgische fotografen 1840-2005 en In de marge: Belgische documentaire fotografie, en aan de hand van keuzelijsten van het werk van enkele markante Belgische fotografen. In 2016 was er ook de uitstekende tentoonstelling EYES WIDE OPEN!
Drie Belgische topfotografen onder één dak Shoot. Drie Belgische topfotografen onder één dak Shoot.
De Vlaming Carl De Keyzer is een van de twaalf fotografen die zijn genomineerd voor de Prix Pictet. Dat is een internationale award die wordt uitgereikt door Kofi Annan. 22 Mei 2012 1026: Door Erik Derycke. Carl De Keyzer fotografeert voor de zondvloed. Voor zijn jongste project volgde de Belgische fotograaf Carl De Keyzer de kustlijn van Europa.
fotografen Chris Wolf.
mijn fotos, en meer. 19 mei 2015. Bekende Belgische fotografen. Lieve Blancquaert 1963: website, wikipedia. Carl De Keyzer 1958: magnum, website, wikipedia. Bieke Depoorter 1986: magnum, website. Odette Dereze 1932: website. Martine Franck 1938-2012: magnum, wikipedia. Harry Guyaert 1941: magnum, wikipedia.

Contacteer ons